annibanni

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Anna - 17 april 2011 09:25

torsdag: vi hade först några lektioner sen stack vi ner till konsum och handlade gott:) sen tog vi bussen till hässleholm där vi mötte upp bjärnum och sen tog vi tåget mot stockholm :) väl i stockholm så tog vi sedan tåget mot söderhamn , framme så lev det mest chill , träffade även några coola från Strängnäs :) tillbringade nock nästan hela konferansen med Emme och Tobbe :) , kvällen hade iaf kuddkrig där skåne Segrade :) , på fredagen morgonen blev det att gå upp tidigt och sen frukust vid 8 , sen började konferansen vid 9 :) , blev en föreläsning om att röka vattenpipa och sen var det lunch :) , bowlade även på lunchen riktigt roligt :) sen en föreläsning om självkänsla sen var det mest chill , blev då att duscha och så , sen var det kvällsmat :) tacoos :) mums , satt där med trevligt folk :) , sen tog emmme och tobbe min mobil och spran iväg och då sprang Nora och Emma efter oh så tog en journalist foto precis när dom sprang dä hahaha :)dagen efter : stooor bild i tidningen :) , men sen var det disco riktigt jäkla nice, sen ner vid ån och chilla :) haha fysatan vad kul vi hade :) sen kom Ison och Fille och sjöng,  fick värsta autografen :) , sen gick vi bort och kollade på bio-hur många lingon finns det i världen ? , den var bra :) , sen hem till sovställena och  typ sova vid  3 :( ... bara för vi inte fick dygna ... :( på lördagen så kollade vi på en film om några tobaksfält typ...

sen en annan föreläsare , sen mat , och sen var ju typ hela konferansen slut :O tiden gick så sjukt snabbt ju :( , sen iaf till tågstationen ,,, väldigt svårt att ta "förväl" , sen blev det iallafall fel på tåget det var en möjlig rökbildning under vagn 2 ... vilket gjorde så att vi bblev ca 40 minuter sena vilket gjorde att vi missade det andra tåget till hässleholm :( ... så jag missade mitt eget 15 årskalas ! , men vi fick iallafall 100 kr i matkuponger, gick och åt på streetfood.. men det gick inte att äta :O , sen träffade vi strängnäs igen :) wihooo :) . men det var endast 15 minuter :( . men iallafall till tåget hem så satt jag filippa amanda och sagalin i en dubblasäten :) riktigt trevligt :) , hemma vid huset klockan 11 typ :O . så fick man presenter och så ... gött :) saknar redan alla :)

Presentation


Hej, jag är en 17 årig tjej från Kristianstad som älskar att fotografera. På bloggen kommer jag lägga upp massa bilder men även skriva om min vardag.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards