annibanni

Alla inlägg under augusti 2012

:)

Av Anna - 31 augusti 2012 16:21

efter 2 veckor ser mitt knä ut såhär...   , ja vad ska man säga, det ser iaf bra ut :) nej men hittade en gammal ganska gullig bild på mig och esther med :) ,   denna vecka har gått supersnabbt och de är roligt :) har även börjat läsa tyska 3 , hemskt men jag får 0,5 meritpoäng vilket kanske inte ens är värt det... tiden får bestämma :)

Av Anna - 24 augusti 2012 17:06

Milner har 1000 trappor och jag har hisstillstånd :) , buuuujaaaah ! och det är fredag , buuuujaaaah , och jag är sjukt överdrivet trött .... nej men denna vecka har varit super började i tisdags med allmänt och sen hem och typ mingla , sen på onsdagen var det lite prova på ttyp på förmiddagenoch matte prov på eftermiddagen :) , sen till sjukgymnasten där det konstaterades att mitt ledband nästan gått av så blir att bo i ortosen dygnet runt inom det närmaste. tar även ett tag innan det förskräcklig blåmrket/blödningen försvinner .... det är så stort och äckligt .. förresten hela mitt knä är stort och blått !  nej men sen i torsdags hade vi bara 2 lektioner och dom var helt ok  sen till blekedamm och typ äta ,sen gå lite å stan med wathanya och sen till åhus och sova där , och idag har vi haft rolig dag i skolan :)

Av Anna - 20 augusti 2012 18:17

Igår tog jag tag i mitt liv och slutade att hoppa på kryckor... vem vill komma första dagen till skolan med kryckor ?... EJ JJAG .. så nu är inte fallet så ! :) Iaf har jag och sofie shoppat på väla idag , handlade typ lite roliga saker som självlysande björnborg trosor :) , och skor , bikini , tröja och stickad tröja :) iaf tack för dagen , :)

Imorgon börjar skolan :) chill :)

Av Anna - 13 augusti 2012 19:42

bara för att jag tar 5-7 tuggummi i munnen när jag väll ska tugga så behöver det inte betyda att jag är konstig ? :) iaf OS är slut... tråkigt :/ iaf en rolig bild  

Av Anna - 12 augusti 2012 14:39

efter att ha gått med ortos med värsta skenorna på sidorna så går det inte att gå utan för då känns det som om knät ska ge vika ...Uttänjt ledband :O asså allvarligt ! pallar inte ! , jaja har iallafall tränat på riktigt sedan i fredags , känns skönt , även det gör ganska ASont ! iallafall så denna vecka som kommer blir nog ganska skojj :) , för nästa vecka börjar skolan :)

Av Anna - 5 augusti 2012 09:47

hmm idag hmm , har jag officiellt varit utan kryckor i 2 veckor :) eller igenteligen inte men jag slutade hoppa på ett ben:) om man ska hitta något positivt för idag :) dom hade jag typ tills slutet på gotland vilket var förra fredagen , men ja :) igår var det iaf super kul i stan då jag och sara fick för oss att gå till Naturum , jag har verkligen aldrig varit där :/ och jag förstår varför :) men Sara ville verkligen kolla på Ulrik Munther , tur så hade jag min envisa humör och typ vägrade gå in och betala 120 kr , tur var det för han spelade 2 låtar :) . nej men iallafall idag så blir det nog att kolla på LOTR typ hela dagen , om inte det är fint väder så man kan sola ? , eller nej skojja det var riktigt dåligt väder så nej ! ,

Av Anna - 3 augusti 2012 21:21

jag höll verkligen på att dö när jag såg denna , så jävla klockren , asså så sjukt kul :) jag vet den är säkert asgamma och många har sett den men hallå ? , den gjorde min dag :)

Av Anna - 3 augusti 2012 20:28

FML , färgat sönder håret :O . här är en bild ! visst det blev helt okej men typ jätte mycket hår har gått av :O oh det är typ precis 3 cm ifrån benan :O fuck jag tänker nog aldrig färga håret igen ... ska vänta år så mitt vanliga mörka bruna kommer tillbaka , även om min utväxt kommer vara dödshemsk , och jag ska ha uppsatt hår också ungefär 4 år framåt så FML  

Ovido - Quiz & Flashcards